Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TyöPhysio Päivi Ojala

Hei! Olen Ojalan Päivi, erityisesti tuki-ja liikuntaelinoireiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon perehtynyt työfysioterapeutti. Tarjoan laadukasta, asiantuntevaa ja yksilöllistä fysioterapiaohjausta kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Erityisesti niska-hartiaseudun ja selän ongelmien hoito, ko.oireisten neuvonta/ohjaus sekä itsehoitokeinot ovat lähellä sydäntäni. Erityisosaamisalueeni on fascialiikunta ja fasciahuolto erilaisilla välineillä (rulla, fasciapallot ja gua-sha krapat), tuotteita voit minun kauttani myös hankkia itsellesi. Fyysinen aktivointi ja ohjaus kuuluvat myös palveluihini, joten autan sinut tarvittaessa alkuun liikuntatavoitteessasi. Mikäli tarvitset kokonaisvaltaisen kartoituksen tilanteestasi, monipuoliset fysioterapiapaketit ovat sinua varten. Yksilöllisen fysioterapian lisäksi myös työyhteisöjen hyvinvointi on minulle tärkeää. Voit tilata kauttani mm.ergonomiakäyntejä yrityksiin, luentoja, työyhteisöohjauksia, fyysisen toimintakyvyn testejä sekä fysioterapiapaketteja. Myös erilaiset työhyvinvointipäivät ja työyhteisöjen liikuntaryhmät kuuluvat palveluihini. 

 

Työfysioterapeutti on työterveyden asiantuntija, joka on fysioterapeutin koulutuksen lisäksi erikoistunut työterveyteen ja ergonomiaan arvioiden työ- ja toimintakykyä sekä työssä kuormittumista. Tuki- ja liikuntaelinten terveyden ylläpitäminen ja edistäminen sekä sopivien työasentojen, - tapojen ja -liikkeiden  valinnan ohjaus ja neuvonta tukee terveyttäsi. 

 

Toimipisteeni sijaitsee Oulun keskustassa, ota rohkeasti yhteyttä mikäli haluat vähentää oireitasi, tarkistaa kehosi tilan, tarvitset täsmäharjoituksia, ohjausta tai neuvontaa- autan sinua mielelläni!

Terkuin, Päivi

 

Koulutus:

- työfysioterapeutti 2009

- yhteiskuntatieteiden maisteri 2008

- fysioterapeutti 1988

 

Kurssit:

- Lihashuolto ja teippaus

- LHT1

- Urheilufysioterapian peruskurssi

- C1 ja C2 -OMT

- Neuraalikudoksen mobilisointi l

- Pilates menetelmä kipuselän hoidossa

- Kinesioteippaus

- Lyhyet kurssit: niskapotilaan tutkimus, alaselkävaivojen kliininen tutkimus ja harjoitteet, jalkakipupotilaan kliininen tutkimus

- Fascia ja foamroller -ohjaajakoulutus

- Liikkuvuuden liikekaavatestaus (Screening Mobility) -koulutusohjelma